loader

Kto prezydentem Głogowa?

,,Księstwo PiSowskie’’

dodano 2013-03-04 09:37 w kategorii: Ludzie

Głogów w ogólnopolskich mediach przedstawiany jest jako ,,Księstwo PiSowskie’’ poprzez zawłaszczanie wszystkich stanowisk, dublowanie ich i wpychanie swoich, gdzie tylko można. Jeżeli ktoś myślał, że krytyka takich działań ostudzi Prezydenta Jana Zubowskiego, to się mylił. Na ostatniej Radzie Miejskiej przewodniczący SLD – Zbigniew Sienkiewicz, ujawnił kolejny patent na możliwość zarobku dla swoich. Tym razem chodziło o syna prezydenta – Marcina Zubowskiego, któremu pozwolono wejść na wieże ratuszową, zrobić sobie zdjęcie z laptopem i... wygrać w konkursie samochód o wartości prawie 100 000 zł! Sojusz Lewicy Demokratycznej czeka na odpowiedź od Prezydenta w tej sprawie. Warto dodać, że syn Prezydenta ma niebywałe szczęście we wszelkich konkursach, często wygrywa w nich także poseł na Sejm, a prywatnie kolejny syn prezydenta, Wojciech Zubowski (PiS).

Jakby nie było – koleżanki i koledzy – informujemy, że jak zobaczycie w TV, że trzy razy z rzędu szóstka padła w Głogowie, niewątpliwie oznaczać to będzie, że PiS wrócił do władzy.

Dyskusja o tym fakcie tu: http://miedziowe.pl/content/view/61901/189/ - prosimy o propozycje dla naszego Prezydenta z PiS, co jeszcze można wygrać  :)

Zdjęcie warte prawie 100 000 zł